Ebroasis Fishing & Outdoor

 

 


 

 

Ebroasis Fishing & Outdoor biedt canyoning trips aan voor jong en oud. Bent u nieuwsgierig, geniet u van de mooie omgeving en wilt u een onvergetelijke ervaring mee maken? Dan is canyoning zeker een aanrader!

 

 

 

 

     

 

Sportief stukje berg beklimmen, mooie wandelingen over de toppen van de bergen en genieten van het prachtige uitzicht op Tarragona. Dat is Via Ferrata! We bieden 3 verschillende Via Ferrata trips.

 

 

            

 

 

In de omgeving van 'La Terra Alta' bevindt zich het beroemde fietsgebied; Via Verde. Deze staat bekend om zijn mooie mountainbike routes en de prachtige omgeving.

      

        

 

Eerst is het 10 minuten wandelen in een richting het hoogste punt van de berg, om vervolgens te gaan abseilen. 30 meter abseil! Wie gaat de uitdaging aan? Geschikt voor jong en oud.

 

 

 

Middagje kanoën op de Ebro Rivier? Dat kan bij ons! Met de comfortabele Sit On Tops kano's de rivier afvaren. Lekker een middagje bezig met de familie in een indrukwekkende omgeving!

     

 

Zowel de enorme meervallen (tot de 2,50 meter!) en de mooie karpers worden gevangen op de Ebro rivier. Keertje (sport)vissen op de bekende Ebro rivier? Dan kan dit bij ons zowel op de camping als met een bootje, met een vis gids.

 

 

 

Bij het mooie dorpje Ginestar in Tarragona bevindt zich de gezellige familie finca: Ebroasis. Gelegen tussen de druiven velden en fruitbomen, met een mooi uitzicht over het dorpje en met een directe toegang tot de Ebro rivier.

      

 

 

 De ‘river view lodge tent’ is een compleet ingericht kamp (voor max. 5 personen) op camping Ebroasis. Het kamp heeft direct zicht op de Ebro rivier en beschikt over twee ingerichte lodge tenten met een compleet ingericht keuken blok.

 

 

  

Ebroasis Fishing & Outdoor Compilatie in 3:30m ! 

 

 

Top

Web Statistics

Clicky